Descriere

52590215_2178104515786736_8688658632956444672_o

Cibotari Victor / MECO

Produse Alimentare: ciocolată, migdale și produse derivate (unt, lapte, făină, fulgi), fructe & legume uscate și produse derivate, nuci grecești

Prezența la piață: În sezon - octombrie, noiembrie, decembrie

Frecvența: În fiecare sâmbătă

Viziune: Apoi am conștientizat că e nevoie să dezvoltăm ”cultul” calității, oamenii să citească mai întâi conținutul, apoi să vadă prețul, deaceea produsele noastre sunt executatate doar din materie primă de înaltă calitate.

Scurt istoric: Ne-am propus să venim în fața consumatorilor cu ceva nou, mai deosebit, dar totodată autohton. În final ne-a reușit! Suntem unicii producători autohtoni de migdale prăjite, migdale în ciocolată și alte fructe uscate în ciocolată. Procesul de producție este unul manual și necesită multă implicare, începând de la culesul nucilor și fructelor uscate, până la etichetarea și marcarea produsului finit. Producem cu gândul la consumator, de aceea suntem diferiți pe piață. MECO I Cu ♥ din natură!   „MECO” - de la o Moldovă Ecologică.  Am început cu ideea de a produce nuci și fructe crescute în condiții ecologice pe pământul natal.

Vânzări: la piața EcoLocal, festivaluri și expoziții, livrări la domiciliu/birou

Informații de contact

Author Info

Stelea Natalia

Member since 3 ani ago
View Profile
Loading...