Descriere

Zina Marian
0 Reviews
Popular

Marian Zina

Săpun Artizanal de la Zina

Cosmetică naturistă: săpun, șampon, gel pentru corp, zalț, creme pentru corp, bile pentru baie, unt de corp, balsam pentru buze, scrub din sare de mare, scrub cu zahăr și cafea, repelent pentru insecte.

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența: În a 2-a și a 4-a sâmbătă a lunii.

Viziune: Își dorește foarte mult să ajungă cât mai multă lume să conștientizeze, că natural se poate de trăit, ba chiar e mult mai bine. Planifică să producă și deodorant pentru încăperi, pentru casă, ca aromaterapie și curățare, deodorant-antiperspirant pentru corp, lumânări naturale aromate, creme, pastă de dinți și altele.

Scurt istoric: Zina a început să producă săpun și alte produse de îngrijire cu vreo 3 ani în urmă, atunci când, au apărut copii în viața ei, și atunci a conștientizat necesitatea folosirii produselor naturale. S-a regăsit în această activitate. Acasă la părinti, a început să producă, să vadă îmbunătățiri în ceea ce privește imunitatea ei și a copiilor. Totodata îi place ceea ce face ca ocupatie, îndeletnicire. Această ocupație îi aduce o satisfacție sufletească și psihologică în acelaș timp.  A început să producă întâi săpun, mai apoi, uleiuri vegetale, uleiuri esențiale, plante uscate, pudre vegetale, argile și astfel a găsit foarte utile și alte produse, cum ar fi balsamul pentru buze, repelentul pentru insecte, scrub-urile, bilele pentru baie, untul solid de corp.

Vânzări: La piața EcoLocal, festivaluri și expoziții, livrări la domiciliu/birou, magazine on-line, târguri pentru mămici și copii care se desfășoară în oraș.

Informații de contact

Rețele sociale

Author Info

Stelea Natalia

Member since 4 ani ago
View Profile