Descriere

5
0 Reviews
Popular

Donskova Svetlana / Premium Cider

Produse alimentare:

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența: În fiecare sâmbătă și duminică.

Viziune: Svetlana își dorește ca acest produs sa fie exportat si în străinătate. În acest moment, au primit o invitație din partea României pentru o degustare a cidrului. Au organizat o degustare cu somelieri profesioniști care au apreciat foarte mult calitatea cidrului.

Scurt istoric: Svetlana produce cidru natural din mere cultivate în Moldova. Această băutură este foarte populară în multe țări. Ea dorește să aducă cultura consumului de cidru la noi în țară și să atragă prin gustul deosebit turiști în țară. În calitate de producător direct al acestui cidru, Svetlana a venit cu ideea producției sale întâmplător în timpul pandemii. Înainte de aceasta a condus o afacere în domeniul turismului timp de 12 ani. În timpul pandemiei, turismul a fost non-existent atât în țară, cât și în străinătate și în felul acesta a avut timp să se gândească la o activitate alternativă.
Datorită activității profesionale în domeniul turismului, a călătorit mult, așa a aflat despre această băutură răcoritoare care este foarte populară în unele țări. Știind că în Moldova sunt multe livezi de meri a decis, să cumpere mere, să înceapă o afacere ajutându-i astfel pe producătorii locali.

Vânzări: La Piața EcoLocal, de la domiciliu, livrări la domiciliu/birou.

Tags

Informații de contact

Author Info

Sergiu Turcanu

Member since 4 ani ago
View Profile
Loading...