Descriere

20210626_133653
0 Reviews
Popular

Zosim Liliana / Green Secrets

Produse artizanale: Creme naturiste pentru față, mâini, corp; balzame; macerate; hidrolate; măști; săpunuri naturale, scraburi

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența:

Viziune: Dragostea și respectul față de natură, pasiunea de a cerceta și examina ne-au determinat să creeăm produse de îngrijire naturale blânde cu omul animalele și natura care în rezultat au putut fi unite sub numele de Green Secrets.
În creare ne poate inspira orice firicel de iarbă, orice floricică, orice frunzulițe așa suntem noi niște- visătoare!
Facem totul cu o nespusă dragoste, cred că aceasta și ne dă un imbold de a merge înainte și de a nu renunța la vis și pasiune. Și desigur și recenziile pozitive primite de la consumatori ne dă aripi și încredere că facem ceea ce trebuie!

Scurt istoric: Liliana produce produse cosmetice artizanale din ingrediente naturale. Biotehnologia este profesia de baza dar și pasiunea vieții. Liliana este cercetător științific de mai bine de 18 ani, își iubește foarte mult profesia, cercetează, inventează, elaborează noi substanțe bioactive care sunt utilizate în diverse domenii: cosmetologie, agricultură, medicină. Face totul cu mare grijă, atenție și pasiune. Și-a creat propriul produs cosmetic cu 10 ani în urmă atunci când a hotarât că a venit timpul să folosească o cremă de îngrijire zilnica a tenului. A hotarât să și-o fabrice singură, întrucât nu găsea pe piață un produs care să nu conțină foarte mulți aditivi sintetici. Ața a și început fabricarea primelor produse cosmetice. A urmat numeroase încercări și numeroase formule pentru creme, balzamuri, săpunuri, măști ș.a. Primii utilizatori a produselor au fost membrii familiei, rudele, vecinii și așa a și început mica producere. Fiind biotehnolog de profesie Liliana extrage, purifică diverse extracte naturale din plantele autohtone pe care le utilizează în produsele sale. Face totul cu o mare dragoste și atenție. Crearea și cercetarea este viata ei.

Vânzări: La piața EcoLocal,livrări la domiciliu/birou.

Informații de contact

Rețele sociale

Author Info

Stelea Natalia

Member since 4 ani ago
View Profile