EcoLocal angajează!

Alătură-te unei echipe de producători autohtoni dinamici, care doresc să atingă certificatul Eco în grup, și să contribuie la dezvoltarea ofertei de produs ecologic certificat în Moldova. 

ACPEAM angajează Manager Standard de Control Intern (SCI)/Inspector pentru proiectul EcoLocal CERT – un grup de legumicultori autohtoni care intenționează să intre în circuitul ecologic certificat sub umbrela asociației.

Scop: Contribuirea la implementarea și realizarea obiectivelor SCI al grupului de producători. Promovarea şi aplicarea unui management eficient prin realizarea legăturilor funcţionale dintre membrii grupului de producători, personalul grupului și organismul de certificare. Contribuirea la verificarea respectării cerințelor în producerea ecologică și a obiectivelor SCI ale grupului de producători.

Fișa de sarcini, competențele necesare, condițiile de lucru și durata contractului sunt specificate în formular/cererea de angajare (mai jos). 

Data limită pentru trimiterea formularului – 28 septembrie, ora 17.00. Data interviurilor – 5 octombrie. Vor fi contactate doar persoanele invitate la interviu.

Grupul de producători deține identitate juridică, asigurară de către asociația EcoLocal, conform Statutului său, grupul deținând cont bancar separat și o denumire distinctă EcoLocal CERT.

Proiectul EcoLocal CERT este posibil datorită parteneriatului de colaborare în cadrul proiectului OPTIM – Oportunități prin tehnologie și inovare în Moldova, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) cu titlul ” Sustinerea Asociației „Ecolocal“ în stabilirea unui nou model de cooperare – și introducerea certificării Grup Organic”, conform contractului cu nr. 012/2020/PA din 12.07.2020.

Link la formular/cerere https://forms.gle/Fy1bZMiMVrX9ZWd98

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *