Descriere

изображение_viber_2023-05-04_09-53-26-258
0 Reviews
Popular

Șelari Galina / Nonna Galea

Compania: Nonna Galea.

Produse alimentare: Paste artizanale , cu ou, vegane, integrale.

Paste colorate scurte: Floricele, Roți, Steluțe, Farfalle, Ciupercuțe, Reginette, Fusilli, Riccioli, Sedanini.

Paste colorate lungi: Tagliatelle, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Spaghettini.

Prezența la piață: În sezon, octombrie – mai

Frecvența: A 2-a și a 4-a sâmbătă

Viziune: Viziune: Toate produsele sunt proaspete, de casă, făcute chiar de mânuțele Nonnei Galea după rețeta italiană. Cu multă dragoste, pasiune și respect pentru materia primă, Nonna Galea folosește doar făină din grâu Spelta (cea mai bună cereală din lume), ouă proaspete de la găinile sale, piure de spanac, sfeclă roşie, morcovi, bostani, varză, curcuma, etc.

Scurt istoric: Nonna Galea (Galina Șelari) locuiește în raionul Orhei, Comuna Jora de Mijloc și activează în domeniul pastei artizanale italiene chiar din bucătăria casei sale. Are o experiență de mai bine de 10 ani într-un restaurant italian cu 1 stea Michelin din regiunea Emilia-Romagna, inima pastelor artizanale proaspete.
Odată întoarsă acasă, acolo unde o aștepta soțul, a trebuit să se reinventeze - de profesie fiind tehnolog în sectorul vinicol - și a pornit de la ce știa mai bine să facă: pastele artizanale proaspete italiene.
Iar brand-ul "Nonna Galea" reprezintă cultura familiei multiculturale, fiind bunică (nonna) de 2 nepoței italieni, cei mai mari "critici" gastronomici.

Vânzări: La piața EcoLocal, livrări la domiciliu / birou.

Informații de contact

Rețele sociale

Author Info

Nadejda Ciorici

Member since 1 an ago
View Profile