Descriere

241194847_929736567616640_6339046170579201125_n
0 Reviews
Popular

Pleșco Alexei / Фurnaki Bakery

Produse alimentare: Biscuiți, Pâine

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența: În fiecare sâmbătă.

Viziune: Pentru familia noastră este important să transferăm prin producția noastră un mesaj plin de energie iubirei, bunătății și pacei.

Scurt istoric: FURNAKI - o mică brutărie de familie, fondată în anul 2017, în Căușeni, Moldova. Numele FURNAKI provine din limba greacă, în traducere înseamnă "o mică brutărie”. În cazul nostru, este o mică afacere de familie în care ne implicăm sufletește. Cel mai important aspect pentru noi, este recunoștința clienților noștri, de aceea, investim în calitatea produselor și în prestarea serviciilor de vânzare și livrare.
Specialitatea noastră este pâinea fără drojdie, în baza de maia și biscuiții creați special după rețetele tradiționale grecești, adaptate preferințelor de gust locale.

Produsele noastre pot fi considerate unice, coacem biscuiții din cele mai selecte ingrediente, fără grăsimi vegetale, sau conservanți.
Am creat șapte tipuri de produse de panificație, cinci tipuri de fursecuri, precum și grissini, chifle din grâu germinat și deserturi. Creștem alături de clienții noștri, suntem mereu în căutarea formulei perfecte pentru produse noastre de patiserie mereu delicioase și sănătoase.

Vânzări: La Piața EcoLocal, de la domiciliu, livrări la domiciliu/birou.

Informații de contact

Rețele sociale

Author Info

Stelea Natalia

Member since 5 ani ago
View Profile