Descriere

1

Pliusciov Dmitrii / Papa’s Greens

Brand: Papa's Group

Produse alimentare: Vlăstari, micro-verdețuri și semințe încolțite.

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența: În fiecare sâmbătă.

Viziune: Compania crește 365 zile pe an diferite tipuri de microverdețuri care nu conțin pesticide, nitrați, aditivi OMG sau îngrășăminte minerale. Microverdețurile sunt cultivate după sistema hidroponică și conțin o concentrație mare de vitamine și nutrienți caracteristici culturii. Fiecare tip de cultură are propriul set de vitamine, ceea ce ne permite să întărim mecanismele de protecție ale corpului nostru. Toată viața lui conștientă lui Dmitrii i-a plăcut să crească plante și copaci. A avut marele noroc să lucreze în restaurante moderne  și a văzut că multe restaurante folosesc legume și mâncăruri pentru copii.

Scurt istoric:   Compania noastră Papa's Greens 365 de zile pe an crește diferite tipuri de micro-verdețuri care nu conțin pesticide, nitrați și aditivi OMG, îngrășăminte minerale. Micro-verdețurile sunt cultivate hidroponic și conțin cea mai mare concentrație posibilă de vitamine și nutrienți caracteristici culturii. Fiecare tip de micro-verdețuri are propriul set de vitamine, ceea ce ne permite să întărim mecanismele de protecție ale corpului nostru. Toată viața mea conștientă, mi-a plăcut să creasc plante și copaci. Multă vreme am avut norocul să lucrez în restaurante performante și am văzut că multe din ele folosesc mâncare pentru copii în rețetele lor.

Am început să fiu interesat de această procedură și am dat peste o modalitate de creștere a micro-verdeturilor.  Pe parcurs am înțeles, că acesta este cel mai valoros ciclu al vegetației din punct de vedere  al nutriției și acesta a fost începutul.

Vânzări: la piața EcoLocal, livrări la domiciliu/birou.

Informații de contact

Rețele sociale

Author Info

Stelea Natalia

Member since 5 ani ago
View Profile