Descriere

9
0 Reviews
Popular

Tatiana Popa / Umommy Kimchi

Umami-Foods S.R.L.

Produse alimentare: Murături

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența: În 1-a, a 2-a și a 4-a sâmbătă a lunii.

Viziune: "Kimchi este una din cele mai sănătoase mâncăruri din lume, fiind un probiotic 100% natural. El se serveste ca garnitură, salată, sau se folosește în numeroase rețete.
Umommy Kimchi a luat naștere în bucătăria Danei Odainic și Tatianei Popa, nu conțin conservanți, este proaspăt și fermentează la temperatura camerei până la momentul dorit, apoi se păstrează la rece intre 1 si 6 luni. Kimchi-ul fermentează, astfel formându-se lactobacili, bacteriile lactice prietenoase organismului, fiind un probiotic 100% natural. Ingredientele kimchi-ului sunt varza napa (pekin, chinezească , gochugaru ( ardei iute corean ), făina de orez coreana, ghimbir, sos de pește ( sau stoc de legume special preparat în cazul kimchi-ului vegan), morcov, ceapa albă, ceapa verde, usturoi, ridiche daikon. Toate aceste ingrediente combinate și fermentate aduc acel gust unic,“umami'. Umami este al 5-lea gust de bază, gustul savorii. De aici și denumirea Umommy Kimchi ( o combinație frumoasă între Umami si Mommy. Dana și Tatiana oferă produsele lor pentru persoanele care sunt în căutarea unui stil de viață sănătos. Plănuim să vindem kimchi-ul la targurile mici eco, magazinele bio și gourmet și în restaurantele specifice asiatice, astfel încât să putem menține imaginea produselor locale și proaspete de pe piață!

Scurt istoric: Doamnele Dana Odainic și Tatiana Cernoleva Popa sunt pasionate de gastronomia coreană. Au experimentat în bucătărie zeci de rețete de-a lungul anilor, pentru a găsi un kimchi cu gust autentic corean. În Moldova, puțini cunosc ce înseamnă kimchi și care de fapt ar trebui să fie gustul lui autentic corean. Prietenii noștri ne-au indemnat să încercăm să aducem și în Moldova acest gust unic, picant, acrișor și în același timp sărat.

Vânzări: La piața EcoLocal, festivaluri și expoziții, de la fermă/ domiciliu, livrări la domiciliu/birou.

Informații de contact

Rețele sociale

Author Info

Stelea Natalia

Member since 3 ani ago
View Profile