Descriere

1

Guzun Oxana / Hilidava Yoga Farm

Compania: Eco-Yoga SRL

Produse alimentare: Fructe și legume proaspete de sezon, plante aromatice, boboase, făina din porumb, nuci, oțet de mere și alte fructe, unt ghee, produse fermentate din legume si fructe, gemuri si dulceturi, produse conservate din legume, amestecuri de plante pentru infuzii.

Prezența la piață: În sezon.

Frecvența: În a 3- sâmbătă a lunii

Viziune: Hillidava Yoga Farm promovează și practica permacultura. O abordare creativa fața de modul de viața în sat și alimentarea cu produse ecologice, naturale si artizanale a unei comunități restrănse din surplusul obținut în grădina. Hillidava Yoga Farm este locul unde se întelnesc Omul cu Natura într-un echilibru firesc si eficient.

Scurt istoric: Hillidava Yoga Farm și-a pornit existenta în anul 2017, când Danil si Oxana si ambii copii, au migrat din Chișinău în s. Hiliuti, r. Râșcani, pentru o viata într-un mediu mai curat și unde există posibiliatea de a produce propria hrană. An de an grădina se facea tot mai mare si in 2021 au intrat in circuitul ecolologic și au început să ofere surplusul legumelor și fructelor de sezon la piața Ecolocal.

Vânzări: La Piața EcoLocal, de la ferma mea/domiciliu.

Informații de contact

Rețele sociale

Author Info

Sergiu Turcanu

Member since 5 ani ago
View Profile