Descriere

jpg-2908 (1)

Morari Inna

Compania: DOMnMoraru

Produse alimentare: Ceaiuri de plante uscate, mirodenii comestibile, oțet, murături, sosuri proaspete, băuturi fermentate bazate pe culturi kombucha.

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența:  În a 2-a și a 3-a sâmbătă a lunii.

Viziune: Condimente aromate pentru sănătate și pentru suflet. Ierburi cultivate pe versanții Cojușnei. Cresc ierburi pentru ei înșine și pentru alții ca ei.

Scurt istoric: Trecerea cu traiul din oraș în sat a ajutat-o la realizarea unei dorințe de lungă durată, la creșterea ierburilor aromate și picante, cufundarea în biochimia oțetului natural, procesului de fermentare a plantelor ș. a. Oțet de fructe și fructe de pădure, pe bază de  ierburi și fără, făcut cu propriile mâini. Condimente pentru rețete din bucătăria bulgară și inventate de ei. Sosuri picante și dulci. Ceaiuri aromate, inclusiv cele din frunze fermentate ale pomilor fructiferi și fructelor de pădure. Rezultatele primelor experimente au fost împărtășite unor prieteni cărora le-a plăcut foarte mult ceea ce facem. Acest lucru ne-a inspirat să ne dezvoltăm într-o direcție foarte interesantă pentru ei.

Vânzări: La piața EcoLocal, festivaluri și expoziții, livrări la domiciliu/birou.

 

Informații de contact

Rețele sociale

Author Info

Stelea Natalia

Member since 5 ani ago
View Profile