COMUNICAT: În atenția consumatorilor

Dragi vizitatori EcoLocal,

Vă aducem la cunoștință că sâmbătă trecută, la târg, s-a produs o încălcare a regulamentului EcoLocal de către un comerciant.
A fost expus spre comercializare un produs (ciuperci de pădure) care nu se găsește în regulament și care ar putea provoca intoxicații alimentare. Prin urmare, venim cu o atenționare și sesizare asupra acestui moment. Dacă ați procurat ciuperci sâmbăta trecută (08-10-2022) de la târgul EcoLocal, vă rugăm să nu le consumați. Acest caz se investighează în interiorul asociației și se stabilesc circumstanțele în care au fost comise aceste încălcări.

Pe de altă parte, vrem să vă atenționăm despre vânzările neautorizate care au loc periodic în perimetrul centrului unde are loc târgul EcoLocal. În astfel de cazuri, rugăm consumatorii pieței EcoLocal să nu procure produse de la comercianții neautorizați de EcoLocal.

Vrem să specificăm faptul că siguranța alimentară, la fel precum calitatea produselor, este o prioritate pentru noi. Prin urmare întreaga echipa de organizatori va depune tot efortul pentru respectarea regulamentului si confortul consumatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *