Deschiderea pieței Ecolocal, sezonul 2020

Cu bucurie vă anunțăm, că al treilea an consecutiv, piața EcoLocal Farmers Market, își deschide porțile pentru producătorii locali și consumatorii conștienți. Piața are loc în parcarea centrului de afaceri Kentford, bvd Ștefan cel Mare, 202, între orele 9.00 – 13.00

Din 7 martie 2020, piața își reia activitatea după o vacanță, în care echipa a revizuit rigorile, a ajustat regulamentul și a mărit numărul de locuri disponibile în piață. În categoria de produse s-au mai adăugat două poziții noi: ciupercile ecologice și înghețata artizanală vegană. Totodată, sunt și ingrediente interzise recent în conținutul produselor, cum ar fi uleiurile hidrogenate și grăsimile animaliere de tip untură de porc.

La fel ca și în anii precedenți, toți producătorii vor respecta regulile de igienă și securitate alimentară, vor prezenta cel puțin un certificat din cele menționate în regulament, și vor fi selectați atent, în baza conceptului pieței și criteriilor stabilite de către Asociația Consumatorilor și Producătorilor Ecologici și Artizanali.

Piața EcoLocal acceptă în mod prioritar producătorii certificați ecologic. În sezonul 2019 și-au comercializat marfa 11 producători certificați ecologic sau în conversie.

Invităm cu drag producătorii locali dornici de a face parte din EcoLocal Farmers Market, să ne contacteze cu o solicitare preventivă. Iar pe consumatorii fideli sau cei care ne-au descoperit recent, îi așteptăm cu drag, din 7 martie 2020 (dacă ne vor permite condițiile meteorologice) la cumpărături, socializare și evenimente educative și divertisment.

Pe locuri, fiți gata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *