Echipa EcoLocal CERT vă urează sărbători fericite!

Acum un an în urmă s-a constituit grupul EcoLocal CERT – un grup de mici producători agricoli care s-a unit pentru a realiza un scop – prima certificare ecologică în grup din Moldova. A fost un an plin de provocări, dar și experiențe frumoase acumulate. Membrii grupului EcoLocal CERT au încheiat cu succes anul I de conversie, iar roada culeasă ați avut ocazia să o procurați la piața EcoLocal Farmer’s Market.

Vrem să mulțumim clienții noștri pentru susținerea voastră, anume datorită interesului vostru în produse sănătoase a fost posibilă inițierea acestui proiect și fiecare cumpărătură ce ați făcut-o în acest an ne-a dat încredere și forțe să continuăm. Mulțumim întregii echipe EcoLocal pentru lucrul și efortul depus în crearea acestui grup și suportul financiar alocat. Mulțumim sponsorilor și susținătorilor acestui grup, am apreciat foarte mult ajutorul inițial pentru pornirea acestui proiect.

Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea vine din suflet, căldura sărbătorilor vine din inimile noastre! Vă urăm sărbători fericite! Să aveți un an frumos, savuros, plin de armonie și bogat în roade!

Vom fi bucuroși să vă vedem și anul viitor -2022 la piața EcoLocal Farmers Market, iar până atunci vă îndemn să cunoașteți membrii producători ai acestui grup minunat:

Doina și Petru Ababei
Nicolae Tronciu
Nadejda Gori
Nicolae Cojocaru
Natalia Neboisea
Vera Druță
Roman și Cristina Mardari
Vasile Niculița
Vasile Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *