Filme și istorii din Ucraina, Belarus, Moldova și Germania.

Filme și istorii. Good.Better.Organic 2022

În cadrul proiectului Good.Better.Organic. 2022 relizat de Asociația EcoLocal în colaborare cu Apollo e.V. în luna august și octombrie a acestui an un grup de tineri din Moldova, Germania și Ucraina interesați de agricultura ecologică s-au întâlnit la fermele cu practici eco în Germania și Moldova. Ca rezultat au fost produse 6 filme scurte (câte 3 din fiecare țără) despre aceste vizite. Vă invităm să le vizionăm împreună!

Evenimentul va avea loc online pe platforma ZOOM

luni, 12 decembrie între orele 19:00-21:30.

Pentru conectare veți avea nevoie de un link care va fi anunțat public pe pagina evenimentului aici: https://fb.me/e/2rp9pnQiM 

sau puteți fi însțiințat pe email dacă faceți înscriere în acest formular: https://forms.gle/u2gKtSJA1ZAkuojc6

Filmele sunt realizate de însuși participanți, durează sub 10 minute și sunt în limbile română (cu subtitrare în engleză) și germană (cu subtitrare în rusă). La sesiunea de discuții vor fi și participanții din anii precedenți din Ucraina și Belarus.

Important: Pentru că la discuții vom avea participanți din 4 țări (Moldova, Germania, Ucraina și Belarus) pentru o comunicare înțeleasă de toți se vor folosi 2 limbi: germană și engleză (cu traducere simultană în rusă) sau rusă și engleză (cu traducere simultană în germană).

Un comentariu la „Filme și istorii din Ucraina, Belarus, Moldova și Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *