Livrări la un CLICK, cu grijă pentru producătorul MIC!

Asociația Consumatorilor și Producătorilor Ecologici și Artizanali din Moldova ”EcoLocal” a lansat din 23 martie un serviciu-fulger de ajutorare a micilor producători alimentari artizanali care din cauza crizei COVID-19 la moment și-au pierdut sursele de venit.

Serviciul se numește EcoLocal Farmers Market LA CUTIE, și constă în livrarea unei cutii – standard de produse alimentare oferite de comercianții de la piața EcoLocal care în această perioadă este închisă.

Comenzile de cutii se plasează on-line pe magazinul digital la www.ecolocal.md , achitarea se efectuează prin card bancar, iar livrările au loc în ziua de vineri, în raza orașului Chișinău, Codru și Durlești.

Toate detaliile referitor la conținutul cutiilor oferite, preț, cantități și furnizori sunt indicate pe pagina magazinului. Acestea vor fi modificate săptămânal pentru a cuprinde cât mai mulți producători mici de la piața EcoLocal.

Serviciul EcoLocal Farmers Market LA CUTIE este planificat pentru o perioadă de 3 luni, în scopul susținerii micro-întreprinderilor gastronomice, și este susținut financiar de către Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului ”Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație in Moldova‘’, implementat de Helvetas Swiss Intercooperation.

În viitor, dacă se va menține cererea de livrări și viabilitatea serviciului Asociația EcoLocal va examina posibilitățile de continuare și modificare a ofertelor.

Pentru interviuri si imagini vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact.

2 comentarii la „Livrări la un CLICK, cu grijă pentru producătorul MIC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *