Piața EcoLocal Farmers’ Market acum și Duminică

După trei ani de succes la piața săptămânală EcoLocal Farmers Market, asociația consumatorilor și producătorilor ecologici și artizanali din Moldova ACPEAM își extinde activitatea și pentru zilele de duminică.

Lansarea noului regim va avea loc în acest weekend, sâmbătă, 15 mai și duminică 16 mai, la centrul de afaceri Kentford, bulevardul Ștefan cel Mare, 202, între orele 9:00 – 13:00.

Piața de duminică va avea un format relaxat, cu mai mult spațiu și mai multe oferte promoționale.  Centrul atenției va fi zona MINI-GASTRO @ ECOLOCAL care va întruni prezentări gastronomice, degustări, ateliere de meșteșugărit, activități și jocuri pentru copii și muzică live.

Consumatorii sunt invitați duminică să întâlnească comercianți noi, produse noi, și să savureze o dimineață relaxată de duminică la piață, împreună cu echipa EcoLocal.

Intrarea este liberă pentru vizitatori. Detaliile despre fiecare piață sunt anunțate pe pagina FB EcoLocal Farmers Market Moldova și pe www.ecolocal.md

Pentru interviuri și imagini: EcoLocalMd@gmail.com, FB EcoLocal Farmers Market Moldova

Organizatorii pieței exprimă sincere mulțumiri Partenerului General Centrul de Afaceri CTI Capital KENTFORD, pentru susținere continuă pe parcursul acestei colaborări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *