Plată

Achitarea comenzii se realizează online cu cardul sau bani cash la livrare. Sunt acceptate cardurile Visa și Mastercard precum și portofelele electronice Paynet, Webmoney, Yandex money, Qiwi wallet, Bitcoin.

Livrare

Livrarea mărfurilor se face în raza orașului Chișinău, inclusiv suburbiile Codru și Durlești.

Livrarea este inclusă în costul cutiilor comandate.

Suma minimă pentru o comandă la livrare este 400 lei.

Livrarea se efectuează în ziua de vineri. Livrarea va avea loc între orele 12:00 și 20:00. Livrarea se face până la ușa scării.

Comenzile pentru săptămâna curentă se opresc miercuri la ora 10:00. Toate comenzile între miercuri ora 10:00 si miercurea viitoare vor fi livrate în săptămâna viitoare.

Adresa de livrare nu poate fi modificată în ziua livrării. Pentru a modifica adresa după termenul de acceptare a comenzilor în curs (miercuri, ora 12:00) se folosește formularul de contact.

Returnare și ramburs

Returnarea mărfii va fi posibilă în condițiile prevăzute de legislația Republicii Moldova. Rambursul sau schimbul comenzii se poate efectua la cerere, în cazurile de imposibilitate a efectuării livrării din motive peste puterile noastre. În cazul produselor alimentare necorespunzătoare cerinţelor prescrise sau declarate, vînzătorul este obligat, la cererea şi opţiunea consumatorului, să le înlocuiască sau să restituie contravaloarea acestora.

În caz de necesitate ne puteți contacta prin intermediul formularului nostru de contact.