Plată

Achitarea comenzii se realizează online cu cardul sau bani cash la ridicarea comenzii. Sunt acceptate cardurile Visa și Mastercard precum și portofelele electronice Paynet, Webmoney, Yandex money, Qiwi wallet, Bitcoin.

Nu este setată o sumă minimă pentru plasarea de comandă pe site.

Livrare & Ridicare a comenzii

Livrarea mărfurilor se face în raza orașului Chișinău, inclusiv suburbiile Codru și Durlești.

Livrarea nu este inclusă în costul comenzii și se achită separat – 50 lei. Comenzile de peste 300 lei se livrează gratuit.

Comenzile se pregătesc sâmbătă, iar livrarea sau ridicarea comenzilor se va face între orele 12:00 și 14:00. Livrarea se face până la ușa scării. Ridicarea comenzii se face pe adresa: bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 202 – Kentford, piața Ecolocal Farmers Market.

Comenzile pentru săptămâna curentă se opresc joi la ora 24:00. Toate comenzile între joi ora 23:59 si joia viitoare vor fi livrate în săptămâna viitoare.

Adresa de livrare nu poate fi modificată în ziua livrării. Pentru a modifica adresa după termenul de acceptare a comenzilor în curs (joi, ora 23:59) se folosește formularul de contact.

Returnare și ramburs

Returnarea mărfii va fi posibilă în condițiile prevăzute de legislația Republicii Moldova. Rambursul sau schimbul comenzii se poate efectua la cerere, în cazurile de imposibilitate a efectuării livrării din motive peste puterile noastre. În cazul produselor alimentare necorespunzătoare cerinţelor prescrise sau declarate, vînzătorul este obligat, la cererea şi opţiunea consumatorului, să le înlocuiască sau să restituie contravaloarea acestora.

În caz de necesitate ne puteți contacta prin intermediul formularului nostru de contact.