Un nou titlu ”Artizan EcoLocal” desemnează cei mai fideli producători de la piața EcoLocal Farmers Market

Sâmbătă, 13 iulie 2024 asociația marchează șase ani de la lansarea târgului EcoLocal Farmers Market.

Cu această ocazie, organizatorii pieței desemnează producătorii-comercianți, care s-au încununat în 2024 de titlul ”Artizan EcoLocal” #ArtizanEcoLocal

Din anul 2023 Asociația EcoLocal a introdus un titlu nou ”Artizan EcoLocal” pentru a promova și susține pe cei mai reprezentativi și fideli producători care vând la piața EcoLocal Farmers Market. Orice comerciant poate deține acest calificativ, dacă întrunește toate cele patru criterii enumerate în Regulamentul pieței EcoLocal (p.6.10, pagina 8).

  1. Piața EcoLocal este unicul târg din Chișinău, la care vinde comerciantul. Excepție fac evenimentele ocazionale tip IarmarEco, Hramul Orașului, Fabricat in Moldova
  2. Comerciantul are o vechime de minimum trei ani de participare la piața EcoLocal
  3. Afacerea comerciantului este una de familie sau individuală
  4. Comerciantul aduce clienți permanenți și susține activ piața EcoLocal pe rețelele de socializare și în mass media.

Pentru această fidelitate, Asociația oferă producătorului identitate vizuală în formă de șorț stilizat, promovare evidențiată pe paginile de rețele sociale ale asociației prin hashtag #ArtizanEcoLocal și dreptul de a completa printre primii formularul-cerere de participare la piața EcoLocal în sezonul nou.

În cazul în care apar solicitări de la producători noi, cu produse similare, Artizanul EcoLocal are dreptul de a fi consultat înainte să se ia decizia de acceptare.

Titlul de ”Artizan EcoLocal” poate fi revocat în situațiile în care comerciantul nu mai corespunde celor 4 criterii, și lista completă se alcătuiește în fiecare an, în baza formularelor-cerere completate de fiecare producător.

Asociația EcoLocal tinde să mărească lista producătorilor cu titlul de ”Artizan EcoLocal” în fiecare an, prin asta creând o comunitate de producători fideli valorilor pieței EcoLocal Farmers Market.

Vedeți mai jos lista titularilor pentru anul 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *