Descriere

287668652_547855497056828_2186938251950865352_n

Bradu Ana / Green Pack Moldova

Compania: “Biopack Trading” SRL

Produse : sacoșe biodegradabile, pungi din hârtie, veselă din trestie de zahăr

Prezența la piață: Tot anul împrejur

Frecvența: În a 3-a sâmbătă a lunii

Viziune: Spunem NU PLASTICULUI și combatem schimbările climatice prin compostarea resturilor organice și oferirea de ambalaje sustenabile și prietenoase cu natura.

Scurt istoric:  Compania Biopack Trading SRL a fost creată în 2019, în ideea de a oferi alternative sustenabile pentru ambalajele din plastic de unică folosință, care sufocă planeta noastră la propriu. Suntem o echipă dedicată găsirii de soluții ecologice pentru nevoile de cumpărături și de ambalare: sacoșe biodegradabile și compostabile, genți reutilizabile, pungi din hârtie, caserole din trestie de zahăr, tacâmuri din lemn, pahare 0 plastic. O bună parte din ambalajele noastre se descompun chiar și în mediul natural în termen de câteva luni.

Ne dorim ca tot ceea ce provine din natură să se întoarcă în natură, cu efecte cât mai mici asupra acesteia. Acum doi ani, am reușit să aducem în Republica Moldova coșurile de compostare a deșeurilor organice Bokashi Organko, produse de compania slovenă Skaza. Astfel, am oferit posibilitatea oamenilor din comunitatea noastră să valorifice resturile de mâncare și să le transforme în noi resurse.

Vânzări: La piața EcoLocal, Festivaluri , magazin online www.greenpack.md, livrări la domiciliu/birou.

Informații de contact

Author Info

Nadejda Ciorici

Member since 2 ani ago
View Profile