Asociația EcoLocal angajează!

Manager Comunicare, Promovare & Organizare Evenimente EcoLocal

Încărcătură deplină de muncă, prin contract individual de muncă și pachet social.

Hai cu noi! Devină parte a unei echipe dinamice și diverse – echipa EcoLocal – și contribuie la implementarea strategiei noastre pentru comunicare și promovare!

O oportunitate formidabilă de a cunoaște în profunzime comunitatea producătorilor artizanali din Moldova, de a descoperi cele mai inedite produse și gospodării, de a călători cu noi în lumea agroecologiei și a sustenabilității.

Dacă știi că ai experiența și deprinderile necesare de a comunica cu impact, dacă ai ambiția de a ajunge la inimile și rațiunea comunității noastre, prin evenimente ieșite din standard, te invităm să fii alături de noi din acest sezon 2024, la piața EcoLocal Farmers Market și dincolo de ea!

Completează cererea-formular, până la 4 februarie (Atenție! Veți avea nevoie de CV,  Scrisoarea de motivație și datele de contact a două persoane de referință care vă vor putea oferi a recomandare profesională, pregătite din timp).

Procesul de angajare va include 1 interviu online (8-9 februarie), 1 probă în scris (13-14 februarie), 1 interviu final în orașul Chișinău (19 februarie).  

Începutul contractului – 1 martie 2024.

Citește specificațiile și fișa de post AICI

Completează cererea-formular AICI

Dacă ai întrebări, te rugăm să ne scrii AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *