Produse alimentare: Deserturi vegane & raw, înghețată artizanală vegană, tartine de post sau vegetariene.

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența: În fiecare duminică.

Viziune: Natalia prepară dulciuri fără gluten, zahăr alb, lactate și fără ouă. Își dorește foarte mult să-și deschidă propria patiserie și să ofere deserturi sănătoase tuturor copiilor și adulților.

Scurt istoric: Natalia pregătea diferite deserturi pentru familia ei. Acum un an a început să posteze fotografiile pe rețelele de socializare. Nu a durat mult până când prietenii ei au început să o roage tot mai des să pregătească ceva și pentru ei. Văzând un interes crescut față de tema alimentație sănătoasă și o cerere mare pentru deserturile ei, a decis să facă deserturi la comandă.

Vânzări: La Piața EcoLocal, de la domiciliu, livrări la domiciliu/birou.

Produse alimentare: Fructe și legume proaspete, oțet artizanal.

Prezența la piață: În sezon: aprilie – noiembrie.

Frecvența: În fiecare duminică.

Viziune:

Scurt istoric: În 2017 Oxana s-a mutat cu toată familia cu traiul din oraș în sat. Dorința ei a fost de a locui într-un mediu liniștit cu aer curat și pentru a crește personal în grădină fructe și legume.

Vânzări: La Piața EcoLocal, de la ferma mea/domiciliu.

Produse alimentare: Vinuri & Licoare artizanală.

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența: În fiecare duminică.

Viziune:

Scurt istoric: Ideea de a crea propriul vin i-a venit înca de pe băncile liceului, inspirat fiind de activitatea tatălui său, care era vinificator la acea vreme. Crama Ulinici este o cramă mică, abea la început de cale. Nicu a început inițial o afacere cu lavandă, treptat însă a prins curaj și și-a realizat visul pe care îl avea încă din adolescență de a crea propriul vin.

Vânzări: La Piața EcoLocal, de la ferma mea/domiciliu, livrări la domiciliu/birou.