Descriere

prof pic
0 Reviews
Popular

Hadjivu Nadejda / Moft-Dulce

Compania: Nutri Holding SRL

Brand: Moft-Dulce.

Produse alimentare: Paste de nuci și semințe,

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența: În fiecare sâmbătă.

Viziune: Nadejda dorește pe viitor să încerce diferite combinații dintre crema de nuci și dulcețurile locale ( peanut butter & jam) promovând în același timp și producătorii locali.

Scurt istoric: După mai multe încercări și zeci de kilograme de nuci probate, Nadejda a ajuns la gustul și calitatea pe care și-o dorea și de care sunt încântați toți cei care încearcă produsul lor. Nutri Holding SRL este o companie din Moldova, specializată în producerea de paste din nuci. Pastele din nuci Moft Dulce sunt potrivite pentru persoanele care duc un stil de viață sănătos. S-a întors din SUA pentru a oferi consumatorilor un produs nou și sănătos. Fiind mari amatori a cremelor de nuci au căutat paste după gustul lor. Analizând piața locală au înțeles că nu găsesc produsul lor preferat și așa s-a născut ideea unei afaceri, să producă creme de nuci fără conservanti, și totodată să promoveze nucile ce cresc pe teritoriul RM.
Vânzări: La piața EcoLocal, festivaluri și expoziții, de la domiciliu, livrări la domiciliu/birou, magazine on-line, magazine .

Informații de contact

Rețele sociale

Author Info

Sergiu Turcanu

Member since 5 ani ago
View Profile