Descriere

Castraveț Ludmila

Castraveț Ludmila

Compania: Consult LC SRL

Produse alimentare: dulcețuri, fructe & legume uscate și produse derivate, sosuri proaspete, batonașe sau trufe energizante, conserve de fructe și legume, deserturi vegane & raw.

Prezența la piață: Tot anul împrejur.

Frecvența: În fiecare sâmbătă.

Viziunea: lansarea pe piața internă și pentru export a produselor calitative și sigure din punct de vedere alimentar. Producerea produselor pentru o alimentare sănătoasă, utilizarea proceselor de producție prietenoase mediului, utilizarea ambalajelor biodegradabile.

Dna Castraveț este în proces de investire în infrastructură și elaborează setul de  documente pentru a certifica un sistem integrat de calitate și siguranța alimentară. Aceasta va determina prin înregistrări trasabilitatea produselor ecologice procesate în unitatea lor. Deasemenea va certifica produsele Eco. Dna Ludmila are experiență în consultanță pentru producătorii de produse alimentare. Micii producători sunt limitați  în posibilități de modelare și testare a unei afaceri de procesare, astfel de servicii și-a propus să presteze dnei. Dna Castraveț prin intermediul companiei Consult LC, pe care o reprezintă oferă servicii de consultanță practică în laboratorul tehnologic din Criuleni, conform Statutului întreprinderii.

Vânzări: La piața EcoLocal, festivaluri și expoziții, propriul magazin.

Informații de contact

Rețele sociale

Author Info

Stelea Natalia

Member since 5 ani ago
View Profile